Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Σεμινάρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης τον Οκτώβριο

Ο Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων οργανώνει τον Οκτώβριο δύο Σεμινάρια για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Χανίων:

Εισαγωγικό Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για Νηπιαγωγούς, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010, 6 το απόγευμα έως 9 το βράδυ, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων.

Δημιουργική Γραφή και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση με θέμα τη Βιοποικιλότητα, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων.

Εισηγήτρια στα Σεμινάρια αυτά θα είναι η Ασπασία Βασιλάκη, νηπιαγωγός και συγγραφέας των βιβλίων «Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο Νηπιαγωγείο, δημιουργικές διαθεματικές δραστηριότητες ευαισθητοποίησης των παιδιών με το περιβάλλον», «Η Δημιουργική Γραφή στο Δημοτικό Σχολείο» (σε συνεργασία με τον πεζογράφο Λευτέρη Γιαννακουδάκη) και το παραμύθι για παιδιά «Ο κύριος Μάνος Μόνος».

Και τα δυο Σεμινάρια θα έχουν εργαστηριακή – βιωματική μορφή και θα διαρκέσουν γύρω στις 3 ώρες το καθένα.

Σε κάθε Σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν 30 εκπαιδευτικοί, κατά προτεραιότητα χωρίς εμπειρία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο τηλέφωνο 28210 -28405, κιν. 6973692680 ή στον ημιώροφο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων (Δωδεκανήσου 8, Χανιά 73132), στον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Αγωγής Φώτη Ποντικάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: