Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Εκδήλωση για την προστασία της δημόσιας έκτασης των Αγίων Αποστόλων

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Χανίων να παραμείνει η περιοχή των Αγίων Αποστόλων χώρος ελεύθερης πρόσβασης, αναψυχής και άθλησης των πολιτών, διοργανώνουμε μια σειρά εκδηλώσεων, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, από τις 09:00 έως τις 15:00. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής με θέμα τον χώρο των Αγίων Αποστόλων, καθαρισμός του πάρκου, των λόφων και της παραλίας και δενδροφύτευση σε επιλεγμένες θέσεις.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους μαθητές των σχολείων και να τους παρακινήσετε να συμμετάσχουν, αν είναι δυνατό με τις οικογένειές τους. Ο Δήμος Χανίων έχει εξασφαλίσει τη δωρεάν μετακίνηση όλων με λεωφορεία και πούλμαν, καθώς και την υποστήριξη των δράσεων (πίνακες ανάρτησης των ατομικών ή συλλογικών ζωγραφικών έργων, είδη καθαριότητας, φυτώρια κι εργαλεία φύτευσης), ενώ υπάλληλοι θα βρίσκονται στον χώρο, ενημερώνοντας, καθοδηγώντας και βοηθώντας τους μαθητές και τους συνοδούς τους.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου, στα τηλέφωνα 2821341621 και 2821341620, ή στο κινητό 6938711066 (κ. Ναπ. Ξιφαράς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: